Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


ProNed & KEIM

Wanneer een productnaam als werkwoord wordt gebruikt weet je dat je een uniek topproduct in handen hebt. KEIM heeft zulke producten. Wij horen het nog al eens: kunnen jullie onze gevel keimen, huis keimen of infrastructurele kunstwerk keimen?

KEIM, verf voor professionals

KEIM is al zo’n 145 jaar de meest duurzame verffabrikant ter wereld.  Als ProNed werken we graag met KEIM. De afgelopen jaren zijn er in België, Nederland en Duitsland al honderdduizenden vierkante meters door ProNed voorzien van KEIM verfsystemen.

KEIM verf voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van bouwfysiek, weersbestendigheid en milieuvriendelijkheid. Deze aspecten maken dat KEIM niet als zomaar een verffabrikant wordt gezien, maar als een oppervlaktebeschermer waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

ProNed & KEIM betonverf

KEIM verf is meer dan verf. Veel meer dan andere verfproducenten richt KEIM zich naast het esthetische aspect ook op het beschermen van ondergronden. Een visie die naadloos aansluit bij die van ProNed.

Neem bijvoorbeeld de KEIM betonsystemen (waaronder KEIM Concreton®-W) waar ProNed veelvuldig mee werkt. Deze KEIM betonverf is een minerale verf. De speciale samenstelling gaat een verbinding aan met het beton, wat zorgt voor een onovertroffen levensduur. Bovendien maakt deze KEIM verf het beton extreem waterafstotend en beschermt het de behandelde oppervlakten tegen weersinvloeden en schadelijke stoffen uit de atmosfeer.

Wilt u met KEIM verf betonnen wanden in de weg- of waterbouw, betonnen geveldelen, parkeergarages of andere betonwanden beschermen tegen water, corrosie en andere zaken? Neem vrijblijvend contact op met de experts van ProNed.

ProNed & KEIM buitenverf

Als oppervlakteverbeteraars nemen wij van ProNed natuurlijk niet alleen beton onder handen. Ook andere type ondergronden zijn bij ons in schone, duurzame handen.

Voor organische, minerale en gemengde ondergronden gebruiken we bij ProNed graag KEIM Soldalan-ME. Een waterwerende gevelverf met een unieke fotokatalytische werking. Simpel gezegd herleidt deze KEIM gevelverf schadelijke stoffen en gassen uit de lucht. Daarnaast is KEIM Soldalan-ME bestand tegen de aangroei van schimmels en algen.

ProNed & KEIM binnenverf

Ook voor binnen gebruikt ProNed de minerale verven van KEIM. Gewoonweg omdat deze silicaatverven de beste in hun soort zijn. Ultradekkend, zeer efficiënt in gebruik, hypoallergeen en schimmelwerend vanwege de alkaliniteit van het mineraal.

Als ProNed gebruiken we uit het assortiment van KEIM binnenverven veelvuldig de KEIM Innostar. Bijvoorbeeld voor het schilderen van treinstations, stations voor elektriciteitsvoorzieningen, onderdoorgangen, stadions en andere mooie projecten.

Zet de eerste stap

Meer info of een offerte aanvragen?

Voor alle informatie over KEIM kun je bij ons terecht. We vertellen je er graag meer over. Daarnaast is het ook mogelijk om een offerte op te vragen voor het uitvoeren van KEIM werkzaamheden door ProNed. Natuurlijk wisselen we graag eens van gedachte! Contacteer ons via info@proned.be of door te bellen naar 0380 801 29.
Start jouw project

Samen met ProNed