Transformatorstation Maasbracht kan zo nog jaren mee!

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Project

Transformatorstation Maasbracht kan zo nog jaren mee!

Project

Details

Locatie
Maasbracht
Opdrachtgever
Dura Vermeer Infra
Datum uitvoering
2022

Project

Werkzaamheden

Veilig aan de elektriciteit vraag blijven voldoen. Daar kan ProNed bij helpen! Het hoogspanningsstation in Limburg was verouderd en daarom was het nodig om maatregelen te treffen. Er is gekozen voor volledige vernieuwing van het 380 kV-hoogspanning station op de huidige locatie in Maasbracht.

Het transformatorstation van Maasbracht moet nog jaren mee kunnen. Het is dus van belang dat er aandacht besteed wordt aan de bescherming. En daar kun je ProNed voor bellen! In opdracht van Dura Vermeer, zijn onze mensen aan de slag gegaan met KEIM Innostar mineraalverf en een Epoxy Rollcoating. Een vloercoating zorgt ervoor dat de vloer er in de loop van jaren nog mooi bij kan liggen. Ook een zeer fijn voordeel: de vloer is nu gemakkelijk te reinigen!
Ook is er een brandwerende kit aan de binnenzijde van het transformator station aangebracht. Deze kit kan helpen voorkomen dat eventuele brand verspreidt door de kieren.

Dit is niet de laatste keer dat wij het TenneT terrein zullen bezoeken. De buiten gevel van het huisje zal nog gehydrofobeerd moeten worden. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de ondergrond beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course
download huawei firmware
Download Nulled WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=