RijnlandRoute; geen onbekend terrein voor ProNed

Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


Project

RijnlandRoute; geen onbekend terrein voor ProNed

Project

Details

Locatie
Valkenburg
Opdrachtgever
Boskalis Nederland
Datum uitvoering
2022

Project

Werkzaamheden

De N206 Rijnlandroute is geen nieuw terrein voor ProNed. We hebben daar al diverse werkzaamheden uitgevoerd, van het verwijderen van graffiti tot het aanbrengen van een slijtlaag in een van de tunnels.

De Rijnlandroute is een nieuwe wegverbinding tussen Katwijk en Leiden. Het doel van de werkzaamheden is niet alleen dat de bereikbaarheid verbeterd wordt. Ook de omgeving en de leefbaarheid. Tijdens dit project wordt er rekening gehouden met de flora en de fauna in het gebied.

Recent hebben wij gewerkt aan het hydrofoberen van het dek van de pompkelder met verdiepte ligging, die kort geleden gestort is. Hiervoor is in twee keer 800 m3 beton gebruikt. Hierop rusten dertig kolommen die zowel het dak van de pompkelder als de weg moeten ondersteunen. Voor het hydrofoberen gebruikten we een kwaliteitsimpregneermiddel.

Om te zorgen dat de wanden goed beschermd zijn, is KEIM aangebracht. Met KEIM wordt niet alleen het uiterlijk verbeterd, ook de kwaliteit van de ondergrond. Zo kunnen er geen schimmels in de ondergrond trekken.

Bij ProNed ben je verzekerd van goed schilderwerk. Onze mensen zijn professionals en volgen geregeld workshops, zodat zij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technieken.

De Rijnlandroute is dankzij ProNed weer netjes en goed beschermd!

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
free online course
download lava firmware
Premium WordPress Themes Download
lynda course free download