Sluiten

Direct een offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en vraag direct een offerte aan!


De merken van ProNed

Waar waardevolle civieltechnische, infrastructurele projecten zijn, daar is ProNed. Wij reinigen, beschermen en behouden alle mogelijke ondergronden. Al jarenlang werken we voor veel en grote nationale en internationale opdrachtgevers. Met hoogwaardige technieken bieden wij oplossingen voor allerlei reinigings- en beschermingsvragen.

Wij werken alleen met de beste merken. Hieronder vindt u een overzicht van de merken en bedrijven waarmee ProNed haar expertises uitvoert.

Op regelmatige basis volgen onze medewerkers cursussen en workshops om bij te blijven in de nieuwste technieken en producten van deze leveranciers.

Asphalia is een leverancier van hoogwaardige brandwerende- en vertragende lakken. Door de unieke verf bieden zij voor bijna elke ondergrond of brandeis een oplossing.

Al bijna 25 jaar is Azet een succesvol verfmerk voor de professionele verfverwerker. Een verfmerk met een eigenzinnige filosofie door de rechtstreekse levering aan het schildersbedrijf. Zij ondersteunen de eindverwerker bij de juiste productkeuze en adviseren, waar nodig, bij de verwerking van onze verven. Dit doen zij met hoogwaardige producten waarop 100% productgarantie wordt gegeven. Deze filosofie heeft er voor gezorgd dat Azet een gestaag groeiend verfmerk is.

Baril Coatings is ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die zeer duurzaam zijn. Zij leveren wereldwijd aan staal- en utiliteitsbouw, OEM en metaalindustrie, marine en offshore en aan schildersbedrijven.

Borèl, sinds 1998 gespecialiseerd in de bescherming van minerale oppervlakken en is partner bij beton problemen. In de afgelopen jaren ontwikkelde Borèl een compleet productengamma waarmee al de voorkomende beton problemen tot het minimum gereduceerd kunnen worden.

Sinds de oprichting in 1974 is Bostik Benelux B.V. (voorheen Den Braven) gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays voor de bouwsector en industrie. Hun producten zijn bekend onder de merknamen Bostik, Zwaluw en Hercuseal en onder de private labels van verschillende partners.

 

Global Paint Products is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf in de nationale en internationale verfindustrie. Global Paint ontwikkelt een breed scala verfproducten voor zowel consumenten als professionals.

Global Paint Products is al jarenlang een gerenommeerd bedrijf in de nationale en internationale verfindustrie. Global Paint ontwikkelt een breed scala verfproducten voor zowel consumenten als professionals.

KEIM heeft het werken met mineraalverf tot een specialisme gemaakt. Het van oorsprong Duitse bedrijf is er al mee bezig sinds 1878. KEIM wordt niet gezien als zomaar een verffabrikant, maar als een gebouwenbeschermer die over de hele wereld duurzaamheid tot iets vanzelfsprekends maakt. Oprichter A.W. KEIM wordt gezien als een innovator en visionair op zijn gebied. Zijn naam bracht het zelfs tot een werkwoord: keimen, ofwel verduurzamen met verf.

Het familiebedrijf Kiwitz bedient de Nederlandse bouwmarkt al sinds 1954 met uiteenlopende systemen, diensten en producten. Zij bieden een breed assortiment premium kwaliteit producten zoals tegellijmen, voegmortels, primers, kitten, tegelprofielen, tegelelementen, coatings en afdichtingsproducten

LATEXFALT b.v. is een productie, applicatie, verkoop en productontwikkelingsorganisatie voor bitumineuze, polymeer gemodificeerde en kunststof  bindmiddelen. In een fraaie, moderne productieomgeving in Koudekerk aan den Rijn werken ruim 80 medewerkers aan innovatieve en marktgerichte producten en systemen op basis van bitumen en polymeren.

Mavro is dé producent van reinigings- en beschermingsmiddelen voor allerlei ondergronden. Van treinen tot kantoren en van monumenten tot bruggen: met producten van Mavro international zijn ze schoon en beschermd. Ook zorgen ze ervoor dat objecten hun waarde behouden. Op een manier die veilig is voor oppervlak en gebruiker.

Een betrouwbare verfproducent die zeer hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding levert. Inmiddels één van de grootste verfproducenten van Nederland. Met meer dan 100 jaar ervaring in de verfindustrie is NELF een merk voor de professionele markt.

Orka Synthetics BV staat voor kwaliteit en efficiency. Met een veelzijdige productieproces en deskundige mensen zijn zij in staat kwaliteit, duurzaamheid en efficiency te combineren en kunnen zij desgewenst kleine en grote hoeveelheden op maat gemaakte materialen uit hun brede programma aanleveren voor elk project.

Prochemko biedt standaardoplossingen en specialistisch maatwerk voor de meest uiteenlopende reinigings- en onderhoudsvraagstukken in de woning- en utiliteitsbouw, de industriële sector en de weg- en waterbouw. Met de merken Chemtec, Prochemko en NanoSign.

De bedrijfsactiviteit van Sika situeert zich in 7 doelmarkten: afbouw & renovatie, afdichting & verlijming, daksystemen, hulpstoffen, industrie, vloersystemen en waterdichting.

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor de fabricage van lakken. Tegenwoordig is Sikkens een internationaal erkend merk.

Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken. De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf.